Brønderslev Billardklub

Persondatapolitik                                                                                 

Persondatapolitik for Brønderslev Billardklub BKB 83

Brønderslev Billardklub er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Brønderslev Billardklub, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Brønderslev Billardklub´s behandling af dine personoplysninger. Brønderslev Billardklub behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1. Hvornår indsamler og anvender Brønderslev Billardklub dine personoplysninger.

Brønderslev Billardklub indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

1. Når du indmelder dig som medlem af Brønderslev Billardklub, eller udøver medlemsaktiviteter.

2. Når du tilmelder dig som medlem af Brønderslev Billardklub eller ønsker at gøre brug af Brønderslev Billardklub indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Brønderslev Billardklub, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem Brønderslev Billardklub, i denne forbindelse indsamler Brønderslev Billardklub alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, licensnummer, telefonnummer og mailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, hvis du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, du skal afgive disse oplysninger for at deltagelse i turneringer i DDBU-regi.

2. Hvornår videregiver Brønderslev Billardklub dine personoplysninger.

Brønderslev Billardklub kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  •  a. DDBU i forbindelse med dit medlemskab af Brønderslev Billardklub, i forbindelse med diverse turneringer som DDBU afholder.
  •  b. Alle billardklubber der er medlem af DDBU i forbindelse med afvikling af såvel interne som eksterne turneringer, som afvikles af DDBU eller        de enkelte klubber.
  •  ​c. Hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Brønderslev Billardklub.

3. Hvordan beskytter Brønderslev Billardklub dine personoplysninger

Brønderslev Billardklub har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Brønderslev Billardklub sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Brønderslev Billardklub kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Brønderslev Billardklub´s sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Brønderslev Billardklub behandler om dig, kan du henvende dig til bestyrelsen via mail eller telefonisk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Brønderslev Billardklub behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Brønderslev Billardklub om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Brønderslev Billardklub er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Brønderslev Billardklub´s indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Brønderslev Billardklub) ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

5. Hvor længe opbevarer Brønderslev Billardklub dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Brønderslev Billardklub gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål såsom administration af dit medlemskab og i forbindelse med deltagelse i de turneringer som DDBU og andre klubber herunder Brønderslev Billardklub arrangerer, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig (Forening) og databehandler af hensyn til lovgivningen og i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

6. Hvad sker der, når Brønderslev Billardklub ændrer denne persondatapolitik

Brønderslev Billardklub opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre at præsentere dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholde gældende lovgivning. Dette medfører, at Brønderslev Billardklub løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Brønderslev Billardklub dig besked via e-mail samt opdaterer denne på foreningens hjemmeside (www.bkb83.dk). Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan til enhver tid hentes på foreningens hjemmeside.

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig, du kan finde mailadresser og telefonnr. på:www.bkb83.dk

Vedtaget på bestyrelsesmødet den 11. november 2019

© 2016 - BKB83.  facebook-download